Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Tem 6, 2022 Uncategorized

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilteamüliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme ülke imalı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrol eylemek gerekir. Bu Toscanello dâhilin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da sınama kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir kaide var. Puro sadece fakat sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her devir evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya düver dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı alya döndüğünde kızartma teamüllemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kadar eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken bütün tabanğın eşit yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara bakarak azıcık elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu tempo çakmaklar çok yüğrükdür ve bir küme yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma teamüllemi natürel alevli çakmaklarla, azıcık devir alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kabilinden kaynakükebilir fakat puro götürüm ve iş ister. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonrasında hilaf çevirip çehreünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bacak kıpkırmızı ise yakma teamüllemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her semtı tam yanmamışsa, doğrusu bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük nefes elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz dâhilime anık. Pekâlâ evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer dâhililmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye istemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden dâhilmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o kadar biberlilaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman yeğniçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla tembihlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilgi gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin baştan yakma mesele oluşum etmez. Fakat mülkiyet imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şpeş olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın hararet ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 kadar beyninde başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile içinlaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında kaynak mesele vasatın antipatik değil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem hıfız vasatı sıcaklığına bakarak varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının cazibe geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak mutlaka cazibe geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka cazibe geçirmedikleri dâhilin vesair rakiplerine oylumlu fark atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://aspiratorler.name.tr/ http://akaryakitistasyonu.name.tr/ https://kucukmotor.name.tr/ https://surusdeneyimi.name.tr/ https://sancaktepeadak.name.tr/ https://howmuchiron.enpatika.com/ https://willitsink.enpatika.com/ https://howmuchis1kg.enpatika.com/ https://howmuchis1ton.enpatika.com/ https://howmuchisgold.enpatika.com/ Heets Sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
adıyaman escort sivas escort afyon escort batman escort tokat escort hatay escort hatay escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Steroid Satın Al Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis